ضریب سرویس الکتروموتور

ضریب سرویس درالکتروموتورها

بعضی الکتروموتور ها دارای ضریب سرویس غیر ۱ هستند، یعنی الکتروموتور میتواند بارهایی بیشتر از توان اسمی خود را تحمل کند موتوری با ضریب سرویس ۱۵/۱ می تواند دارای اضافه باری ۱۵ درصد باشد، از این رو، یک موتور۱۰ اسب بخار با ضریب سرویس ۱۵/۱ میتواند باری به مقدار ۵/۱۱ اسب بخار  را تحمل کند. انواع استاندارد موتور های باز از نوع مقاوم دربرابر قطره(ضد چکه) دارای ضریب سرویس ۱۵/۱ می باشند، در حالی موتورهای ODP با توان کم یا  خیلی کم می توانند ضریب سرویس های بالاتری در حدود۵/۱ یا حتی بالاتر داشته باشند.

ضریب سرویس

موتور های TEFC استاندارد دارای ضریب سرویس ۱ می باشند، اما امروزه موتور های TEFC  با ضریب سرویس ۱۵/۱ توسط متخخصان  سازنده این عرصه ، ابداع شد. ضریب سرویس الکتروموتور

پرسشی که در اکثر مواقع برای مشتریان به وجود می آید ، این است که : در محاسبات بار موتور باید از ضریب سرویس استفاده شود، یا خیر. در مجموع، بهترین جواب این است که برای طول عمر مناسب موتور نباید از ضریب سرویس در محاسبات بار پایه استفاده شود. با انجام این کار، موتور بهتر می تواند در هنگام وقوع شرایط نا مطلوب از خود مقاومت نشان دهد. این شرایط نا مساعد مواردی مثل دماهای محیط بالاتر از معمول، کم یا زیاد شدن ولتاژ،عدم تعادل ولتاژ و اضافه بار را شامل می شود.

در صورت عدم استفاده از ضریب سرویس در محاسبات بار پایه، احتمال این که در این شرایط به موتور آسیب وارد شده و یا از طول عمر آن کاسته شود، کمتر می شود. با این حال، پمپ های با کاربردی سبک زیادی نیز وجود دارند که موتور های آن ها به طور معمول برای کار در ضریب سرویس آن ها اندازه بندی شده است.

نمونه هایی از آن ها شامل پمپ های مسکونی با کار متناوب سبک مانند پمپ های فاضلاب یا محصولاتOEM  کوچک می باشند. که در آن ها فاکتور هزینه از اولویت بیشتری برخوردار است.

ضریب سرویس الکتروموتورها

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.